Selecteer een pagina

Behandelingen

Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar, met verschillende lengtes. Ook zijn de behandelingen te combineren.

Onze behandelingen

Massages Persoonlijk & Kwaliteit

Hotstone Massage

De hotstone massage is een massage met behulp van warme stenen. Het doel van deze behandeling is volledige relaxatie van het lichaam. Het heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor spanningen gemakkelijker losgelaten worden. De warme stenen helpen de spieren ontspannen. Het is daarom een ideale massagebehandeling bij stijve spieren en spierpijn. 

Verder stimuleert het de bloedsomloop en de werking van de organen en worden afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd. Hierdoor draagt de massage bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Er worden Basalt stenen gebruikt. Dat is een hard en ijzerhoudend gesteente met een hoge dichtheid, waardoor de steen de warmte goed kan behouden.

30 minuten €25,-
45 minuten €30,-
60 minuten €35,-

Chinese hoofd, nek en schoudermassage

De Chinese massage is een massage met drukpuntmassagetechnieken uit de Chinese tui-na massage, waarmee je diep kunt inwerken op weefsel, acupunten en meridianen.

Elk deel van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek.

De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en gifstoffen worden afgevoerd.

30 minuten €25,-
45 minuten €30,-

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is op de eerste plaats een relaxmoment, maar kan daarbij ook nog een doel dienen.

Wanneer je klachten hebt, kan dat voorafgaand aan de massage aangegeven worden. Of het nu pijn aan de nek, schouder rug of benen is, de massage wordt afgestemd op jouw behoefte!

Daarom ziet een massage er ook altijd bij iedereen anders uit.

30 minuten €25,-
45 minuten €30,-
60 minuten €35,-

Bamboe massage

Deze vorm van massage komt uit China en zorgt voor totale ontspanning. Door middel van Chinese bamboe staven worden de zenuwuiteinden in je huid geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voedsel voor de cellen. 

Bamboe staven worden gebruikt als hulpmiddelen om een volledige lichaamsmassage te geven, die als verlengstuk van de handen wordt gebruikt. Hierdoor kan er met deze massage diep gewerkt worden en zal de massage veel effect hebben. 

De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen toxines af te voeren en een slechte bloedsomloop verbeteren,  maar ook om krampen (spierknopen) te verlichten. 

De massage werkt tegen stress en vermoeidheid. 

30 minuten €25,-
45 minuten €30,-
60 minuten €35,-

Lomi Lomi stoelmassage

Lomi lomi is en onderdeel van de Hawaiiaanse geneeskunde en levensstijl.Het doel van de lomi lomi stoelmassage is diepe ontspanning van lichaam en geest. 

Een Lomi Lomi stoelmassage is laagdrempelig, omdat het gewoon over de kleding heen gegeven kan worden. Hierbij zit je op een speciale massagestoel.

De massage is zeer effectief. Binnen 20 minuten zul je een diepe ontspanning ervaren in de spieren van de nek, schouder, rug en hoofd.

€17,50 in salon
€20,- aan huis

Combinatie van verschillende massages

Naast de bovengenoemde massages, is het ook mogelijk om de massages te combineren. Je kiest dan een lengte en vervolgens kun je de sessie zo indelen zoals jij wenst. Dat is nou nog eens een echte massage op maat!

Massage specifiek voor rugklachten

Heb je laast van rugklachten? Geef dit dan aan en de massage zal daarop aangepast worden. Me-time Massage is gecertificeerd in het geven van massages gericht op rugklachten.

30 minuten €25,-
45 minuten €30,-
60 minuten €35,-

Benieuwd naar klantverhalen?

Lees onze reviews en laat je overtuigen door klanten!

Zowel ik als mijn moeder hebben een massage gehad @ ME-TIME. Wij kunnen heel moeilijk ontspannen.. maar na een uurtje ontspannings massage incl warme stenen een avond vol ontspanning gehad met een heerlijke uitwerking op de dag erop. Ook ontzettend goed geslapen om niet te vergeten.. helemaal Zen 💆. Dankjewel voor deze ervaring bij ME-TIME Natasja. 💐
Kim Soeters
Kim Soeters
2018-10-13T19:08:42+0000
N.a.v. de gewonnen facebookactie vanavond bij Natasja geweest voor een heerlijke nek-schouder-rug massage. Het was heerlijk! Ik heb er van genoten! Lekker ontspannen in een hele fijne sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Natasja!
Angela Op 't Hoog
Angela Op 't Hoog
2018-09-26T19:23:11+0000
een heerlijke massage gehad vanmorgen!! heerlijk warm, ontspannen, echt ff Me-time 😍
Lisette Peeters
Lisette Peeters
2018-09-25T13:40:04+0000
Heerlijke massage gehad, met hotstones en bamboe stokken. Rustige sfeer en fijne handen.
Chantal Timmermans-Aarts
Chantal Timmermans-Aarts
2018-09-07T06:09:04+0000
Net een heerlijke hotstone massage gehad! lekker ontspannen!
Manon de Ruiter
Manon de Ruiter
2018-08-29T18:09:48+0000
Heerlijke ontspannende massage gehad bij Natsja.Ze neemt de tijd vraagt naar jouw voorkeuren.Ga zeker terug een echte aanrader
Lya Zagers Bongers
Lya Zagers Bongers
2018-06-29T08:02:30+0000
Heerlijke hot stone massage gehad. Echt genieten, zelfs met dit warme weer. Helemaal ontspannen weg gegaan. Je bent bij Natasja letterlijk in goede handen en ook nog eens een ontzettend aardige vrouw.
Renske Schellekens
Renske Schellekens
2018-06-27T19:23:44+0000
Het was heerlijk, lekker ontspannen!
Miranda van Amelsfoort
Miranda van Amelsfoort
2018-06-06T11:00:30+0000
Vandaag bij Natasja geweest voor een hotstone massage. Als je je eens helemaal wilt ontspannen dan moet je zeker bij haar zijn. Wat een kundige handen (en lekker warme stenen) aan je lijf. Bedankt Natasja voor seze super hotstone massage ik ga zeker vaker terugkomen �.
Annemarie Böke-Lam
Annemarie Böke-Lam
2018-03-02T15:45:52+0000

Wil jij graag een massage?

Neem dan nu contact met mij op en ik reageer zo snel mogelijk om een afspraak met je in te plannen.